Dank u wel voor uw bezoek aan deze pagina over de mogelijkheden en tarieven om te adverteren op www.ikhebje.nl ook bekend als www.wes4u.nl.

www.ikhebje.nl genereert tientallen miljoenen pageviews per jaar en heeft miljoenen bezoekers!

Pakket 1

"SNELKOPPELINK de LUXE"

"Snelkoppelink de luxe" op de HomePage op

www.ikhebje.nl

Op de Home page kunt u zowel tekst kwijt als een plaatje (50 x 50 pixels) dat eruit ziet als de vertrouwde snelkoppeling op de desktop van uw computer. Deze unieke vorm van adverteren is uiterst interessant als u een duidelijk statement over uw product wilt geven, verkoop wilt generen, gecombineerd met een herkenbaar plaatje in de vorm van een snelkoppeling. Omdat u in uw doelgroep categorie adverteert bent u er zeker van dat geïnteresseerden bij u komen kijken. De "Snelkoppelink de Luxe" kan geplaatst worden op een van Nederlands succesvolste startpagina concepten. Adverteren op de Homepage van ikhebje is de toplocatie om uw website/product/dienst via een opvallende "Snelkoppelink" (beeldmerk) te promoten of verkoop te genereren en naamsbekendheid te verwerven.

€ 249.- per maand.
€ 699.- voor 3 maanden (€ 233.- per maand)
€ 1350.- voor 6 maanden (€ 225.- per maand)
€ 2200.- voor 1 jaar (€ 183,33.- per maand)

Pakket 2

"TEKSTLINK de LUXE"

"Tekstlink de luxe" in rechter kolom op de Homepage op

www.ikhebje.nl

In de rechterkolom op de ikhebje.nl Homepage kunt u zowel tekst kwijt als een plaatje (21 x 21 pixels) gecombineerd met een herkenbaar popup venstertje (Max. 50 breed x 100 pixels lang). Deze unieke vorm van adverteren is uiterst interessant als u een duidelijk statement over uw product wilt geven, verkoop wilt generen, naams/merk bekendheid wilt creeëren...Omdat u in uw doelgroep categorie adverteerd bent u er zeker van dat voornamelijk geïnteresseerden komen kijken en op uw "Tekstlink de Luxe" klikken..

€ 195.- per maand.
€ 549.- voor 3 maanden (€ 183.- per maand)
€ 999.- voor 6 maanden (€ 166,50.- per maand)
€ 1799.- voor 1 jaar (€ 149,91.- per maand)

Pakket 3

"SNELKOPPELINK OPTIMA"

"Snelkoppelink OPTIMA" op een Categorie op

www.ikhebje.nl

Op de Home page van een Categorie kunt u zowel tekst kwijt als een plaatje (50 x 50 pixels) dat eruit ziet als de vertrouwde snelkoppeling op de desktop van uw computer. Deze unieke vorm van adverteren is uiterst interessant als u een duidelijk statement over uw product wilt geven, verkoop wilt generen, naams/merk bekendheid wilt creeeren... Dit alles wordt gecombineerd met een herkenbaar plaatje in de vorm van een snelkoppeling. Omdat u in uw doelgroep categorie adverteerd bent u er zeker van dat geïnteresseerden bij u komen kijken. Deze aanbieding is exclusief de Categorie Zoek Telefoonnumers en Auto. Hier gelden de Snelkoppelink de Luxe tarieven voor.

€ 49.- per maand.
€ 139.- voor 3 maanden (€ 45.- per maand)
€ 250.- voor 6 maanden (€ 41,66.- per maand)
€ 449.- voor 1 jaar (€ 37,41.- per maand / € 1,23.- per dag)

Pakket 4

"TEKSTLINK OPTIMA"

"Tekstlink Optima" is een tekstlink met plaatje in de

rechterkolom op een Categorie op www.ikhebje.nl

Op de rechterkolom in een Categorie kunt u zowel tekst kwijt als een plaatje. Deze vorm van adverteren is uiterst interessant als u een duidelijk statement over uw product wilt geven gecombineerd met een herkenbaar plaatje (21 x 21 pixels) én popup venstertje (Max. 50 breed x 100 pixels lang). Omdat u in uw doelgroep categorie adverteerd bent u er zeker van dat voornamelijk geïnteresseerden daar komen kijken.

€ 49.- per maand.
€ 135.- voor 3 maanden (€ 45.- per maand)
€ 250.- voor 6 maanden (€ 41,66.- per maand)
€ 449.- voor 1 jaar (€ 37,41.- per maand / € 1,23.- per dag)

Google Analytics

Google Page Rank

ikhebje.nl

startpagina.nl

startkabel.nl

Waarom is Google PageRank belangrijk?

KLIK HIER!

Contact informatie

Bel 020-6140197 voor meer informatie of als u speciale wensen heeft.

Mailen kan ook naar

adverteren@ikhebje.nl.

International? Call +31206140197

Vanaf wanneer worden er kosten berekend voor mijn campagne ?

Uw campagne loopt zolang als de periode waarop deze door u is aangevraagd. De looptijd is niet afhankelijk van de views en/of clicks . Uw advertentie(s) worden weergegeven op de plek(ken) dat is afgesproken na ontvangst van een getekende overeenkomst en kopie inschrijving Kamer van Koophandel. Na ontvangt van deze papieren wordt uw campagne door ons geactiveerd en de campagne items getoond op ikhebje.nl, ikhebje.nu en wes4u.nl.

Wat zijn de mogelijkheden ?

Op ikhebje.nl kunt u uw advertentie(s) in verschillende creatieve vormen laten plaatsen door middel van een keuze te maken in één of meerder onderstaande pakket(ten). Met de meest geavanceerde advertentievormen en onze technologie brengt u uw website/product/dienst onder de aandacht van een door u gewenste doelgroep. U kunt bij ons terecht voor de welbekende en succesvolle Snelkoppeling op de Home Page van www.ikhebje.nl en/of Snelkoppeling op een Categorie van uw doelgroep. Maar ook in de rechter kolom hebben we tal van mogelijkheden om uw website/product/dienst geraffineerd te positioneren. Kortom, voor het bereiken van al uw marketingdoelstellingen hebben wij wel een gepaste advertentievorm op